Na predavanju “Traume i njihov uticaj na emotivno i duhovno zdravlje” ćemo govoriti o uticaju koji traume imaju na telo, psihu i duh. Biće reči o tome šta možete da uradite kako biste započeli proces prevazilaženja trauma. Bez obzira da li su traume posledica neočekivanih životnih događaja ili toksičnih odnosa, postoji rešenje.


Na ovom predavanju saznaćete:

Šta su razvojne traume i kako nastaju

Šta su situacione traume

Kako utiču na naš nervni sistem i telo uopšte

Kako utiču na naša osećanja i doživljaje

Kako utiču na naš duhovni život

Šta na svakom nivou možemo da uradimo kako bi pokrenuli proces isceljenja

Predavanje je po metodi Put ljubavi, koja predstavlja sintezu hrišćanske duhovnosti i psihoterapije.

Metoda Put ljubavi vam omogućava da se ponovo povežete sa sobom i da kroz duhovnost i lični razvoj dođete u kontakt sa svojim potencijalima i ostvarite poziv zbog kojeg ste ovde. Bez obzira na trenutnu situaciju, uz rad na sebi i duhovnu praksu možete ostvariti život kakav duboko u sebi želite.

Predavanje vodi Sanja Perković, psihoterapeut i osnivač metode Put ljubavi. Iza nje je 15 godina iskustva u psihoterapiji i savetovanju i 20 godina duhovnog istraživanja. Teme kojima se bavila su: smisao i svrha života, traume i njihovo prevazilaženje, transgeneracijska opterećenja, partnerski odnosi i brojne druge. 

Predavanje će se održati u utorak, 24.09. od 19 do 20:30 u Holističkom centru Put zdravlja, Fruškogorska 49/33, Novi Sad.

Ulaz na predavanje je 500 dinara. Prijave su obavezne i možete se prijaviti na broj 060 75 705 75 ili 060 5567227.

 

Prijavite se za inspiraciju, tekstove i obaveštenja.